Certificaat Google Expert

Onze Service

 

U kunt ons altijd bellen of  mailen wanneer iets niet lukt of werkt. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.


Alle websites worden gratis voorzien van een backup systeem en een contactformulier.


Wanneer u, nadat uw website afgerond is, nog op fouten in de programmering stuit, zullen wij deze altijd zo snel mogelijk voor u oplossen. Uiteraard kostenloos.

 

 

Portfolio SSC-Webdesign

Hieronder ziet u een aantal websites waar wij aan gewerkt hebben. Uiteraard bepaalt u hoe uw website er uit gaat zien, maar we geven u een paar voorbeelden.

Klik op de afbeelding van de website voor een vergroting!

Website (3-talig) ontwikkeld voor Adventure to live Website ontwikkeld voor G-Snake
Website ontwikkeld voor Special Horse Care, Horst  Website ontwikkeld voor Versteegen Tweewielers
Website gerestyled voor Rowtijn Agenturen.  Webwinkel voor baby- en kinderaccessoires Couture by BellaLou
Website ontwikkeld voor Sensus - praktijk voor stressmanagement: counseling, coaching & training, Peel an de Maas  Website gerestyled voor Aikicentrum Kaishi, Amsterdam
Website voor Solo2gether, Heythuysen Uitbreiding van de website van Ipomal Galerie, Landgraaf met een webshop
 
Website ontwikkeld voor NML38. Belangrijkste doel was de vele en diverse informatie te ordenen en gemakkelijk bereikbaar maken voor alle betrokkenen.  Template ontwikkeld voor Schrijfblok.net
Jack Russell karakter
"Standaard" Wordpress website, ter promotie van Het Complete Trainingsboek voor Jack Russells. Live te zien op http://www.jackrussellkarakter.nl Volledige website met logo voor Twinkle Afscheidsmandjes. http://www.twinkleafscheidsmandjes.nl
Logopedie Maastricht Oost Logopedie Maastricht Oost
Website ontwikkeld voor Logopedie Maastricht Oost. Zie ook www.logopediemaastrichtoost.nl. Deze website krijgt bij elk menu-item een willekeurig gekozen achtergond. De achtergronden bestaan uit foto's van de verschillende panden waarin Logopedie Maastricht Oost gevestigd is.
Logopediepraktijk Suzanne Cornelussen Logopediepraktijk Suzanne Cornelussen Maastricht
Website ontwikkeld voor Logopediepraktijk Suzanne Cornelussen, Maastricht. Zie ook www.logopediecornelussen.nl. Op deze website wordt een speciaal 'Kinderhoekje' ingericht.
Bloemen Dronten Bloemen Dronten
Website ontwikkeld voor Bloemen Dronten. Bij deze website heeft iedere pagina een eigen header.
SSC-webdesign voor Mediation Europe SSC-Webdesign voor Mediation Europe
Website met Webshop Ontwikkeld voor Mediation Europe. Mensen met een conflict zoeken hier een passende mediator, criteria zijn o.a. Woonplaats en Specialisatie. Mediators kunnnen hier een abonnement nemen (via de webshop). Daarna kunnen zij een profiel van zichzelf plaatsen.

Website ontwikkeld in opdracht van het Actiecomité Station Haelen. Doel is dat zoveel mogelijk mensen de steunbetuiging invullen, zodat de overheden kunnen zien, dat dit onderwerp leeft onder de bevolking. Live te zien op http://www.stationhaelen.nl. Samenwerking met Baexem zorgde weer voor Stations Leudal, met een eigen website Stations Leudal

Website van Kienderspul.nl   De Steigerhoutmeubels
Advertentie-website ontwikkeld voor Kienderspul.nl. Live is deze website te zien op www.kienderspul.nl of www.kindermarktonline.nl. Website ontwikkeld voor De Steigerhoutmeubels uit Marknesse. 
Doncarbon Doncarbon webshop
Website met webshop ontwikkeld voor Doncarbon. De live website/webshop is te zien op http://www.doncarbon.nl.
Website voor Aikicentrum Kaishi   
Website ontwikkeld voor Aikicentrum Kaishi. Live te zien op http://www.aikicentrumkaishi.nl Website ontwikkeld voor Wim Naarding Fotografie, Venlo. Zie de live website op http://www.wimnaardingfotografie.nl.
Website Jonker Terrasoverkappingen Webshop Jonker terrasoverkappingen
Website met webshop ontwikkeld voor Jonker Terrasoverkappingen uit Helden.
Website Angela's Cupcake Factory Webshop Angela's cupcake factory

Website ontwikkeld voor Angela's Cupcake Factory uit Obbicht. Zie de live website op http://www.angelascupcakefactory.nl. Later is aan Angela's Cupcake Factory een webshop toegevoegd.

Website Netavo, Brunssum JB Transport Service
Website ontwikkeld voor NETAVO uit Brunssum. Zie de live website op http://www.netavo.nl. Website ontwikkeld voor JB Transport Service uit Apeldoorn. De website is ontwikkeld op basis van een van onze instaptemplates: instaptemplate 2. U kunt de hele website bekijken op www.jb-transportservice.nl.
Website Flair Security Website Audit Leudal
Website ontwikkeld voor Flair Security uit Apeldoorn. De website is ontwikkeld op basis van een van onze instaptemplates: instaptemplate 3. U kunt de hele website bekijken op www.flair-security.nl. Deze website is ontwikkeld voor Administratiekantoor Audit, Leudal. Een rustige, informatieve website met een regionaal tintje, getuige de foto's uit de omgeving. Bekijk deze website verder op www.auditleudal.nl.
De Keizerin Nieuwe website SSC-Webdesign
In opdracht van De Keizerin uit Hilversum hebben we deze website ontwikkeld. De Keizerin is gespecialiseerd in de bemiddeling van PA's en Executive Assistants op topniveau. Door toepassing van de kleuren wit, goud en blauw voor de tekst kreeg deze website een chique uitstraling. Hier ziet u onze vernieuwde website.  De website heeft een behoorlijke opfrisbeurt gekregen. Kijk verder op www.ssc-webdesign.nl.
Website Kipeo Website Ipomal Galerie
In opdracht van Kipeo (B) en MKB Digitaal hebben we een template ontwikkeld, waarbij vooral de achtergrond een aparte uitstraling moest krijgen. Duidelijke actiefoto's in zwart/wit. Achtergrond van de artikelen en producten wit. In opdracht van Ipomal Galerie uit Landgraaf hebben we een bestaande website gemoderniseerd en uitgebreid. Ipomal Galerie organiseert regelmatig exposities, waarin kunstenaars hun werk tonen. De website is te zien op www.ipomal-galerie.nl.
Website Reha-Tours Website Rowtijn
In opdracht van Reha-Tours uit Heythuysen hebben we een vernieuwde website ontwikkeld. Rehatour organiseert volledig verzorgde kuurreizen voor Reuma- en Bechterewpatiënten. U kunt de website bekijken op www.reha-tours.org. Deze site is te zien op www.rowtijn.nl . In opdracht van en in samenwerking met Rowtijn Agenturen hebben we een website ontwikkeld waarin het assortiment van Rowtijn getoond werd. Vaste klanten kunnen nu eenvoudig via een e-mail berichtje een bestelling doorgeven