Certificaat Google Expert

Onze Service

 

U kunt ons altijd bellen of  mailen wanneer iets niet lukt of werkt. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.


Alle websites worden gratis voorzien van een backup systeem en een contactformulier.


Wanneer u, nadat uw website afgerond is, nog op fouten in de programmering stuit, zullen wij deze altijd zo snel mogelijk voor u oplossen. Uiteraard kostenloos.

 

Restyling 

Onderhouden, up-to-date houden, redesign en actualiseren van uw website 

U heeft een website! Mooi!

Nu kunt een tijdje vooruit, maar niet al te lang. Een website vraagt onderhoud. Een verouderde website roept irritatie op bij de bezoekers. De website werkt dan niet vóór u maar eerder tegen u. Regelmatig onderhoud is dus broodnodig. Denk hierbij aan nieuwe artikelen, nieuwe informatie en nieuwe afbeeldingen. Zo heeft u uw bezoekers ook steeds iets nieuws te melden, en ook de zoekmachines reageren hier zeer positief op. Heeft u zelf de mogelijkheden en de tijd om dit te doen, prima! Wilt u dit werk liever uitbesteden, wij doen het graag!

Redesign van uw website

Het kan natuurlijk ook voorkomen, dat een hele website niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Dan denkt u aan een opfrisbeurt of zelfs het opnieuw inrichten van uw website. Dit komt vaak voor bij websites, die al in een vroeg stadium zijn ontwikkeld. Gemiddeld wordt een website iedere 2 à 3 jaar gerestyled. Ook zien we de laatste tijd een groeiende aandacht voor zoekmachines, Google in het bijzonder. Elke website wil bovenaan in de zoekresultaten van Google komen te staan. Eerder ontwikkelde sites hadden hier nog geen of weinig aandacht voor, maar op dit moment is zoekmachineoptimalisatie aan de orde van de dag.

SSC-Webdesign en website onderhoud 

U heeft geen tijd voor het onderhoud van uw website of u heeft wel andere zaken aan uw hoofd? Toch bent u, om welke reden dan ook, toe aan wijziging of restyling van uw website. wij nemen u dit graag uit handen. Naast het technisch onderhoud zorgen wij regelmatig voor een aanpassing of uitbreiding in uw teksten en/of foto's.