Certificaat Google Expert

Onze Service

 

U kunt ons altijd bellen of  mailen wanneer iets niet lukt of werkt. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.


Alle websites worden gratis voorzien van een backup systeem en een contactformulier.


Wanneer u, nadat uw website afgerond is, nog op fouten in de programmering stuit, zullen wij deze altijd zo snel mogelijk voor u oplossen. Uiteraard kostenloos.

 

Joomla websites 

Webdesign met Joomla! CMS 

SSC-Webdesign maakt voor het ontwikkelen en onderhouden van websites gebruik van Joomla! als Content Management Systeem. Joomla! is Open Source software en dus gratis voor iedereen te gebruiken. Dit verlaagt de kosten voor een website aanzienlijk omdat er geen jaarlijkse licentiekosten betaald moeten worden.

Een van de grote voordelen hiervan is, dat de techniek, de inhoud en de opmaak van een website gescheiden zijn. Een kleine wijziging in de opmaak of in de tekst is snel doorgevoerd, zonder dat het de rest van de website beïnvloedt.

Joomla! heeft 1001 uitbreidingsmogelijkheden voor uw website, zoals bijvoorbeeld een slide-show of foto-album, een gastenboek, een routekaart, een webwinkel, vragenformulieren, een evenementenkalender, enquêtes en nog veel meer.........

Onderhoud: zelf doen of niet?

Een ander groot voordeel van Joomla! is, dat het niet heel erg moeilijk is om zelf uw website bij te houden. Het aanpassen van de tekst of het plaatsen van een foto kunt u, na een korte instructie zelf doen. Dit hoeft natuurlijk niet. Houdt u zich liever bezig met uw core-bussiness, dan doet SSC-Webdesign dit graag voor u!

Domeinnaam

DomeinnaamOm een website op internet te kunnen plaatsen heeft u een passende en goed gekozen domeinnaam nodig. Deze domeinnaam mag u zelf kiezen en mits nog niet in gebruik, door ons laten registreren. 

Hosting

Naast de registratie van uw domeinnaam regelen wij de hosting voor u. Dit houdt in, dat we ruimte huren op een server, waarop uw website geplaatst kan worden.

Zoekmachine-optimalisatie

Uw website moet natuurlijk ook gevonden kunnen worden op internet. Uiteraard wordt u al gevonden door het intikken van uw internetadres, www.uwbedrijf.nl, maar ook zoekmachines spelen een grote rol bij het gevonden worden op internet. Daarin kan SSC-Webdesign weer iets voor u betekenen: wij zorgen ervoor, dat uw website bij de belangrijkste zoekmachines wordt aangemeld en zetten de juiste sleutelwoorden in uw pagina, gericht op uw doelgroep.