Certificaat Google Expert

Onze Service

 

U kunt ons altijd bellen of  mailen wanneer iets niet lukt of werkt. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.


Alle websites worden gratis voorzien van een backup systeem en een contactformulier.


Wanneer u, nadat uw website afgerond is, nog op fouten in de programmering stuit, zullen wij deze altijd zo snel mogelijk voor u oplossen. Uiteraard kostenloos.

 

 

U wilt een nieuwe website of uw bestaande website moet geactualiseerd worden!

 

1. Neem per e-mail, het formulier onder “Contact” of per telefoon contact met ons op. We maken op korte termijn een afspraak voor een oriënterend gesprek.

2. Tijdens het oriënterende gesprek worden uw wensen en ideeën zo uitgebreid mogelijk geïnventariseerd. Belangrijke aandachtspunten in dit gesprek zijn:

Wat is het doel van deze website?

Wat zijn de belangrijkste redenen om een website te hebben voor u?

Welke doelgroep wilt u met deze website bereiken?Website ontwerp

Heeft u een eigen huisstijl en is er een logo beschikbaar?

Hoeveel tekst en foto's moet er op de website komen?

Wie levert de tekst en de foto's?

Keuze domeinnaam?

3. Het concept. U krijgt nu een goed beeld van het ontwerp van de uiteindelijke website. Er ligt nu een voorstel voor de lay-out, de te gebruiken kleuren, foto’s en teksten.

4. We komen weer even bij elkaar om het concept te bespreken. Er kunnen op basis van uw aanwijzingen nog wijzigingen plaatsvinden.

5. De website wordt nu definitief ontwikkeld. De domeinnaam en de bijbehorende hosting voor de website worden aangevraagd. U kunt de ontwikkeling van uw website constant volgen via een afgesproken internetadres. Kleine aanpassingen kunnen nog steeds doorgevoerd worden. Pas wanneer u helemaal tevreden bent over het resultaat gaan we uw website publiceren.

6. De website online zetten. Vanaf dat moment kunnen uw klanten u via de website bereiken. De website wordt ook aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines op internet: Google, Yahoo, Live Search etc.

7. Indien gewenst kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten om regelmatig onderhoud aan uw website te plegen en kleine wijzigingen door te voeren. Met name het regelmatig uitvoeren van updates is hierbij belangrijk om te voorkomen dat uw site gehackt wordt.