Certificaat Google Expert

Onze Service

 

U kunt ons altijd bellen of  mailen wanneer iets niet lukt of werkt. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.


Alle websites worden gratis voorzien van een backup systeem en een contactformulier.


Wanneer u, nadat uw website afgerond is, nog op fouten in de programmering stuit, zullen wij deze altijd zo snel mogelijk voor u oplossen. Uiteraard kostenloos.

 

 

De mensen van SSC-Webdesign

SmartSystemCare bestaat al ruim 10 jaar als dienstverlenend, adviserend bedrijf voor het onderwijs. Met name voor het VMBO en het MBO. Vanaf 2010 zijn de activiteiten uitgebreid met Webdesign voor MKB, verenigingen en personen. De webdesign-activiteiten zullen grotendeels verricht worden door Conny Roukens, de financieel-technische activiteiten door Huub Schreurs en ondersteuning op diverse terreinen met een jonge, frisse kijk op het geheel door Sanne Schreurs.

Wie zijn dat dan?

   

foto

  

Conny Roukens

Na ruim 22 jaar met veel plezier werkzaam geweest te zijn als ICT-docente bij het MBO in Roermond, ben ik mij als zelfstandige gaan richten op webdesign. Al jarenlang sluimerde bij mij de wens om dit te gaan doen en ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben 2 jaar bezig geweest met het volgen van grafische opleidingen en opleidingen tot webdesigner.

 

 

 

 foto

Huub Schreurs

Sinds het begin van SmartSystemCare heb ik me bezig gehouden met adviseren en co√∂rdineren van projecten op het gebied van beroepsonderwijs, arbeidsmarkt en ICT

 

 

 

 

Sanne Schreurs
 
 
 
Sanne Schreurs
Op dit moment student Psychologie in Maastricht. Zij houdt zich met name bezig met vertalingen en advisering over beeld en beeldbewerking.